Bukh DZ-30

Traktordelar till Bukh DZ-30 hittar du enklast på nätet. Webbshoppar i Sverige och stora delar av Europa kan oftast leverera reservdelar till DZ-30 och andra traktorer från Bukh. Då det nu har gått ett antal år sedan Bukh DZ-30 slutade tillverkas kan det vara möjligt att få tag i både nya reservdelar och bättre begagnade delar. Begagnade traktordelar till en DZ-30 kan ibland hittas på närmsta traktorskrot.

Bukh har tillverkat Bukh DZ-30 i 3 år då tillverkningen började hos Bukh år 1956 och fortsatte fram till år 1958 då produktionen upphörde. Bukh DZ-30 är vanligtvis utrustad med en traktormotor som klarar av att leverera 30 hästkrafter (HP).

Traktordelar på nätet

Nedan följer tips på webbshoppar som säljer traktordelar och traktortillbehör som passar till Bukh DZ-30.

Traktordelar från P. Lindberg

Hos P. Lindberg kan du hitta vissa universella traktordelar som passar de flesta traktorer, exempelvis Bukh DZ-30. Utbudet av traktortillbehör och är däremot betydligt större. Du kan hitta traktorbatterier, motorolja och belysningsrelaterade produkter, men även frontmonterade och bakmonterade tillbehör till Bukh DZ-30 såsom skopor, lyftredskap och schaktblad.

Besök

För att vara säker på att de reservdelar du köper till din Bukh DZ-30 passar är det nödvändigt att veta serienummer på de traktordelar du behöver byta ut. Även om det inte är en originaldel från Bukh så brukar det står originaldelsnummer för Bukh DZ-30 som en bekräftelse på att reservdelen är likvärdig.


Dubbelkolla alltid med leverantören av nya eller begagnade reservdelar så att du köper delar som passar till just din Bukh DZ-30. Återförsäljare av traktorer från Bukh har god kunskap om vilka delar som passar och så även för den specifika modellen Bukh DZ-30.