Jeep CJ-2A

Traktordelar till Jeep CJ-2A hittar du enklast på nätet. Webbshoppar i Sverige och stora delar av Europa kan oftast leverera reservdelar till CJ-2A och andra traktorer från Jeep. Då det nu har gått ett antal år sedan Jeep CJ-2A slutade tillverkas kan det vara möjligt att få tag i både nya reservdelar och bättre begagnade delar. Begagnade traktordelar till en CJ-2A kan ibland hittas på närmsta traktorskrot.

Jeep har tillverkat Jeep CJ-2A i 3 år då tillverkningen började hos Jeep år 1947 och fortsatte fram till år 1949 då produktionen upphörde. Jeep CJ-2A är vanligtvis utrustad med en traktormotor som klarar av att leverera 60 hästkrafter (HP). Avseende batteri är standardutrustningen på denna Jeep-traktor ett batteri på 6 volt, vilket är viktigt om du behöver byta batteri. Jeep har utrustat CJ-2A med en bränsletank som rymmer 40 liter bränsle.

Traktordelar på nätet

Nedan följer tips på webbshoppar som säljer traktordelar och traktortillbehör som passar till Jeep CJ-2A.

Traktordelar från P. Lindberg

Hos P. Lindberg kan du hitta vissa universella traktordelar som passar de flesta traktorer, exempelvis Jeep CJ-2A. Utbudet av traktortillbehör och är däremot betydligt större. Du kan hitta traktorbatterier, motorolja och belysningsrelaterade produkter, men även frontmonterade och bakmonterade tillbehör till Jeep CJ-2A såsom skopor, lyftredskap och schaktblad.

Besök
Traktortillbehör från Kellfri

Hos Kellfri kan du hitta det mesta som behövs för att bedriva ett lantbruk eller skogsbruk. I utbudet av traktortillbehör hittar du utöver balgrip, skopor och pallgafflar även flistugg, grävaggregat, sandspridare och vertikalklippare! Och skulle det vara som så att din traktor börjar sjunga på sista versen så säljer Kellfri även traktorer av märket Lovol till förmånliga priser. Använd sökrutan på deras hemsida för att söka fram reservdelar till Jeep CJ-2A!

Besök

För att vara säker på att de reservdelar du köper till din Jeep CJ-2A passar är det nödvändigt att veta serienummer på de traktordelar du behöver byta ut. Även om det inte är en originaldel från Jeep så brukar det står originaldelsnummer för Jeep CJ-2A som en bekräftelse på att reservdelen är likvärdig.

Ersättare till Jeep CJ-2A

1949 lanserade Jeep ersättaren till Jeep CJ-2A. Ersättaren fick modellnamnet CJ-3A och har tillverkats under 74 år. Tillverkningen av CJ-3A pågår fortfarande hos Jeep och kan vara möjlig att köpa hos Jeep-återförsäljare.


Dubbelkolla alltid med leverantören av nya eller begagnade reservdelar så att du köper delar som passar till just din Jeep CJ-2A. Återförsäljare av traktorer från Jeep har god kunskap om vilka delar som passar och så även för den specifika modellen Jeep CJ-2A.