Rome 450C

Traktordelar till Rome 450C hittar du enklast på nätet. Webbshoppar i Sverige och stora delar av Europa kan oftast leverera reservdelar till 450C och andra traktorer från Rome. Då det nu har gått ett antal år sedan Rome 450C slutade tillverkas kan det vara möjligt att få tag i både nya reservdelar och bättre begagnade delar. Begagnade traktordelar till en 450C kan ibland hittas på närmsta traktorskrot.

Rome har tillverkat Rome 450C i 9 år då tillverkningen började hos Rome år 1978 och fortsatte fram till år 1986 då produktionen upphörde. Rome 450C är vanligtvis utrustad med en traktormotor som klarar av att leverera 450 hästkrafter (HP). Rome har utrustat 450C med en bränsletank som rymmer 1045 liter bränsle.

Traktordelar på nätet

Nedan följer tips på webbshoppar som säljer traktordelar och traktortillbehör som passar till Rome 450C.

Traktordelar från P. Lindberg

Hos P. Lindberg kan du hitta vissa universella traktordelar som passar de flesta traktorer, exempelvis Rome 450C. Utbudet av traktortillbehör och är däremot betydligt större. Du kan hitta traktorbatterier, motorolja och belysningsrelaterade produkter, men även frontmonterade och bakmonterade tillbehör till Rome 450C såsom skopor, lyftredskap och schaktblad.

Besök
Traktortillbehör från Kellfri

Hos Kellfri kan du hitta det mesta som behövs för att bedriva ett lantbruk eller skogsbruk. I utbudet av traktortillbehör hittar du utöver balgrip, skopor och pallgafflar även flistugg, grävaggregat, sandspridare och vertikalklippare! Och skulle det vara som så att din traktor börjar sjunga på sista versen så säljer Kellfri även traktorer av märket Lovol till förmånliga priser. Använd sökrutan på deras hemsida för att söka fram reservdelar till Rome 450C!

Besök

För att vara säker på att de reservdelar du köper till din Rome 450C passar är det nödvändigt att veta serienummer på de traktordelar du behöver byta ut. Även om det inte är en originaldel från Rome så brukar det står originaldelsnummer för Rome 450C som en bekräftelse på att reservdelen är likvärdig.


Dubbelkolla alltid med leverantören av nya eller begagnade reservdelar så att du köper delar som passar till just din Rome 450C. Återförsäljare av traktorer från Rome har god kunskap om vilka delar som passar och så även för den specifika modellen Rome 450C.