Rome 375C

Traktordelar till Rome 375C hittar du enklast på nätet. Webbshoppar i Sverige och stora delar av Europa kan oftast leverera reservdelar till 375C och andra traktorer från Rome. Då det nu har gått ett antal år sedan Rome 375C slutade tillverkas kan det vara möjligt att få tag i både nya reservdelar och bättre begagnade delar. Begagnade traktordelar till en 375C kan ibland hittas på närmsta traktorskrot.

Rome har tillverkat Rome 375C i 9 år då tillverkningen började hos Rome år 1978 och fortsatte fram till år 1986 då produktionen upphörde. Rome 375C är vanligtvis utrustad med en traktormotor som klarar av att leverera 375 hästkrafter (HP). Rome har utrustat 375C med en bränsletank som rymmer 1045 liter bränsle.

Traktordelar på nätet

Nedan följer tips på webbshoppar som säljer traktordelar och traktortillbehör som passar till Rome 375C.

Traktordelar från P. Lindberg

Hos P. Lindberg kan du hitta vissa universella traktordelar som passar de flesta traktorer, exempelvis Rome 375C. Utbudet av traktortillbehör och är däremot betydligt större. Du kan hitta traktorbatterier, motorolja och belysningsrelaterade produkter, men även frontmonterade och bakmonterade tillbehör till Rome 375C såsom skopor, lyftredskap och schaktblad.

Besök
Traktortillbehör från Kellfri

Hos Kellfri kan du hitta det mesta som behövs för att bedriva ett lantbruk eller skogsbruk. I utbudet av traktortillbehör hittar du utöver balgrip, skopor och pallgafflar även flistugg, grävaggregat, sandspridare och vertikalklippare! Och skulle det vara som så att din traktor börjar sjunga på sista versen så säljer Kellfri även traktorer av märket Lovol till förmånliga priser. Använd sökrutan på deras hemsida för att söka fram reservdelar till Rome 375C!

Besök

För att vara säker på att de reservdelar du köper till din Rome 375C passar är det nödvändigt att veta serienummer på de traktordelar du behöver byta ut. Även om det inte är en originaldel från Rome så brukar det står originaldelsnummer för Rome 375C som en bekräftelse på att reservdelen är likvärdig.


Dubbelkolla alltid med leverantören av nya eller begagnade reservdelar så att du köper delar som passar till just din Rome 375C. Återförsäljare av traktorer från Rome har god kunskap om vilka delar som passar och så även för den specifika modellen Rome 375C.