Ursus 1634

Traktordelar till Ursus 1634 hittar du enklast på nätet. Webbshoppar i Sverige och stora delar av Europa kan oftast leverera reservdelar till 1634 och andra traktorer från Ursus. Då det nu har gått ett antal år sedan Ursus 1634 slutade tillverkas kan det vara möjligt att få tag i både nya reservdelar och bättre begagnade delar. Begagnade traktordelar till en 1634 kan ibland hittas på närmsta traktorskrot.

Ursus har tillverkat Ursus 1634 i 19 år då tillverkningen började hos Ursus år 1991 och fortsatte fram till år 2009 då produktionen upphörde. Ursus 1634 är vanligtvis utrustad med en traktormotor som klarar av att leverera 152 hästkrafter (HP). Avseende batteri är standardutrustningen på denna Ursus-traktor ett batteri på 12 volt, vilket är viktigt om du behöver byta batteri.

Traktordelar på nätet

Nedan följer tips på webbshoppar som säljer traktordelar och traktortillbehör som passar till Ursus 1634.

Traktordelar från P. Lindberg

Hos P. Lindberg kan du hitta vissa universella traktordelar som passar de flesta traktorer, exempelvis Ursus 1634. Utbudet av traktortillbehör och är däremot betydligt större. Du kan hitta traktorbatterier, motorolja och belysningsrelaterade produkter, men även frontmonterade och bakmonterade tillbehör till Ursus 1634 såsom skopor, lyftredskap och schaktblad.

Besök
Traktortillbehör från Kellfri

Hos Kellfri kan du hitta det mesta som behövs för att bedriva ett lantbruk eller skogsbruk. I utbudet av traktortillbehör hittar du utöver balgrip, skopor och pallgafflar även flistugg, grävaggregat, sandspridare och vertikalklippare! Och skulle det vara som så att din traktor börjar sjunga på sista versen så säljer Kellfri även traktorer av märket Lovol till förmånliga priser. Använd sökrutan på deras hemsida för att söka fram reservdelar till Ursus 1634!

Besök

För att vara säker på att de reservdelar du köper till din Ursus 1634 passar är det nödvändigt att veta serienummer på de traktordelar du behöver byta ut. Även om det inte är en originaldel från Ursus så brukar det står originaldelsnummer för Ursus 1634 som en bekräftelse på att reservdelen är likvärdig.


Dubbelkolla alltid med leverantören av nya eller begagnade reservdelar så att du köper delar som passar till just din Ursus 1634. Återförsäljare av traktorer från Ursus har god kunskap om vilka delar som passar och så även för den specifika modellen Ursus 1634.