Ursus 1222

Traktordelar till Ursus 1222 hittar du enklast på nätet. Webbshoppar i Sverige och stora delar av Europa kan oftast leverera reservdelar till 1222 och andra traktorer från Ursus. Då det nu har gått ett antal år sedan Ursus 1222 slutade tillverkas kan det vara möjligt att få tag i både nya reservdelar och bättre begagnade delar. Begagnade traktordelar till en 1222 kan ibland hittas på närmsta traktorskrot.

Ursus har tillverkat Ursus 1222 i 26 år då tillverkningen började hos Ursus år 1984 och fortsatte fram till år 2009 då produktionen upphörde. Ursus 1222 är vanligtvis utrustad med en traktormotor som klarar av att leverera 119 hästkrafter (HP). Ursus har utrustat 1222 med en bränsletank som rymmer 130 liter bränsle.

Traktordelar på nätet

Nedan följer tips på webbshoppar som säljer traktordelar och traktortillbehör som passar till Ursus 1222.

Traktordelar från P. Lindberg

Hos P. Lindberg kan du hitta vissa universella traktordelar som passar de flesta traktorer, exempelvis Ursus 1222. Utbudet av traktortillbehör och är däremot betydligt större. Du kan hitta traktorbatterier, motorolja och belysningsrelaterade produkter, men även frontmonterade och bakmonterade tillbehör till Ursus 1222 såsom skopor, lyftredskap och schaktblad.

Besök
Traktortillbehör från Kellfri

Hos Kellfri kan du hitta det mesta som behövs för att bedriva ett lantbruk eller skogsbruk. I utbudet av traktortillbehör hittar du utöver balgrip, skopor och pallgafflar även flistugg, grävaggregat, sandspridare och vertikalklippare! Och skulle det vara som så att din traktor börjar sjunga på sista versen så säljer Kellfri även traktorer av märket Lovol till förmånliga priser. Använd sökrutan på deras hemsida för att söka fram reservdelar till Ursus 1222!

Besök

För att vara säker på att de reservdelar du köper till din Ursus 1222 passar är det nödvändigt att veta serienummer på de traktordelar du behöver byta ut. Även om det inte är en originaldel från Ursus så brukar det står originaldelsnummer för Ursus 1222 som en bekräftelse på att reservdelen är likvärdig.


Dubbelkolla alltid med leverantören av nya eller begagnade reservdelar så att du köper delar som passar till just din Ursus 1222. Återförsäljare av traktorer från Ursus har god kunskap om vilka delar som passar och så även för den specifika modellen Ursus 1222.